مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 3

سلام
خدا قوت
یکی از آشنایان بنده در یک پرونده محکوم شده به رد ما و دوسال حبس بنده بعنوان کفیل وجه الکفاله ایشان را پرداخت کردم الان شاکی درخواست اعمال ماده 3 داده لطفا اگه امکانش است به سوالات پاسخ بفرمایید
1_ آیا محکوم علیه باتوجه به پرداخت وجه الکفاله می‌تواند از مرخصی دوران محکومیت استفاده کند
2_ آیا بنده بعنوان کفیل جهت کوتاه شدن فرآیند اجرایی ماده 3 میتوانم از دادگاه درخواست کنم وجه الکفاله را به محکوم به جهت رد مال پرداخت نمایند
3_ آیا مبلغ وجه الکفاله از مال مورد درخواست محکوم به بیشتر است

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مبلغ وجه الکفاله به حساب دولت رفته وتاثیری درمحکومیت محکوم علیه ندارد