مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

سلام وقت بخیر
من یک خانم هستم یک پرونده ای با موضوع خواسته اعتراض به رای قطعی هیات حل اختلاف اداره کار و امور اجتماعی در شعبه دیوان عدالت اداری دارم که متاسفانه تاکنون 3 مرتبه تجدید جلسه رسیدگی شده یعنی تاریخ اولین جلسه رسیدگی پرونده من مورخ 1401/01/29بوده که به تاریخ 1401/03/31تعیین شده که مجدد برای تاریخ 1401/07/20تعیین وقت گردید باتوجه به اینکه کلیه جواب استعلامات وجواب های تبادل لایحه در تاریخ بهمن ماه سال 1400 انجام شد و شعبه هم آن را وصول کرده حالا باید چه کار کنم
با توجه به اینکه در یک شهرستانی زندگی می کنم که تا تهران باید 17 ساعت با اسکانیا تو میسر بوده تا برسم تهران و دوما از نظر مالی دستم تنگه هزینه رفت و برگشت خود را تا تهران ندارم چون حداقل 3 میلیون تومان هزینه رفت برگشت من هست
به خاطر رضای خداوند راهنمایی ام کنید که اولا چکار کنم و دوما چطوری متن یک لایحه ای برای شعبه دیوان عدالت اداری بنویسم باتوجه به اینکه پرونده اینجانب کامل هست قاضی پرونده من را زودتر از تاریخ وقت تعیین شده رسیدگی کند و رای صادرکند که برگردم سرکار چون من یک خانم هستم و سرپرست خانواده می باشم

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام من در خدمتتون هستم برا لایحه مجانی