مشاوره حقوقی رایگان - استعفا مدیریت

باسلام وا حترام
بنده مدت 4سال همراه همسرم مدیریت ساختمان 12 واحدی رو به عهده داشتیم که به علت اذیت و آزار همسایه ها اعلام کردیم که مدیریت ساختمان رو میخواهیم واگذار کنیم ولی کسی قبول نکرد و مدیر جدیدی انتخاب نشد متن استعفا نوشتیم و از چند واحد امضا گرفتیم در صورت بروز مشکل باتوجه به اینکه موعد بیمه ساختمان ‌بیمه آسانسور به پایان رسیده و تمدید نشده عو‌اقبی برای ما خواهد داشت

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول باید مجمع عمومی برای انتخاب مدیر بگیرید در دو مرحله اگر کسی داوطلب نبود رسما به همه 11 واحد ابلاغ کنید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام طی صورتجلسه ای اتمام مسؤلیت خود را اعلام کنید و شاهد بگیرید