مشاوره حقوقی رایگان - موسسات غیر مجاز اعزام دانشجو

با سلام،اگر بنده با از طریق شخصی به عنوان ایجنت در دانشگاه روسیه ثبت نام کنم و قرارداد اصلی به من ارائه نشه و این وسط یک موسسه غیر مجاز اعزام دانشجو برای من قرارداد تقلبی ارسال کند و ادعای پرداخت مبلغی به ایشان از من داشته باشند،آیا با داشتن قرارداد اصلی دانشگاه میتوان کاری از پیش برد؟
لازم به ذکر است مدرک من از دانشگاه صادر شده ولی موسسه و نماینده موسسه با وجود این که من از طریق ایجنت خودم اقدام کردم نه از طریق آن ها، این مدرک را نزد خود نگه داشته و طلب پول بیشتری میکنند، لازم به ذکر است مبلغ پرداختی من از شهریه دانشگاه طبق قرارداد اصلی بیشتر بوده ولی باز آن ها از من طلب پول بیشتری میکنند.
آیا امکان محکوم شدن آن ها وجود دارد؟با توجه به این که موسسه مذکور صلاحیت اعزام دانشجو به خارج از کشور را ندارد.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

نسرين عليپور

سرکار خانم نسرين عليپور :

جهت مشاوره تخصصي تماس بگيريد . ٠٩٩١٩٩٠٢٨٦٣ دكتر عليپور وكيل پايه ١ دادگستري