مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه یا احضاریه

سلام، من 29 جلسه شورای حل اختلاف داشتم و شاکی بنده رضایت نداد، دادگاه بهش گفت باید شاهد ببره، تا چه زمانی فرصت داره شاهد ببره و اینکه قبل دادگاه شاهد میبره بعد برای من احضاریه میاد یا اول احضاریه میاد بعد شاهد میبره، اصلا کی برای من احضاریه برای حضور در دادگاه میاد؟ ممنونم از شما و وکلای گران قدر که وقت ارزشمندتان را در اختیار ما میگذارید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که در شورا صلح و سازش نشه پرونده جهت انجام تحقیقات به دادسرا ارسال میشه و سامی باید ظرف مدتی که دادسرا تعیین میکند شهود خود را معرفی کند و اگر معرفی نکند و دلیل دیگری نداشته باشد شکایت وی رد میشه.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با توجه به توضیحاتی که دادید، شما باید خودتان به آخرین مرجع قضایی مراجعه کنید و پیگیر نتیجه پرونده بشوید. منتظر ابلاغ نباشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به آخرین مرجع قضایی مراجعه کنید و پیگیر نتیجه پرونده بشویدو حضورا پیگیری کنید