مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

سلام
خانواده شوهرم از بنده و برادرشون ک همسرم میشه شکایت کردن به جرم دزدی از گاوصندوق پدرشون که فوت شده
درصورتیکه یکی از وراث هنگام باز شدن گاوصندوق حضور داشته و علنا در حضور او محتویات گاوصندوق صورت جلسه شده
برادرش ب من گفتن چون اینجا حضور داری به عنوان شاهد امضا کن
حالا بی دلیل بقیه وراث اسم بنده را وسط آوردن که آنجا حضور داشتم و با دزدی از محتویات گاوصندوق مقداری طلا و دلار برداشت کردم
در صورتیکه ادعای نامبرده بی پایه و بی اساس است و مدرکی دال بر وجود داشتن طلا و دلاری که وراث ادعا میکنن وجود نداشته
ایا می‌توان به خاطر تهمت و افترا ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر نیازی به شکایت نیست ابتدا باید بیگناهی شما به اثبات برسد که اگر مدارک شان کامل نباشد به نتیجه ای نمی رسند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور قرار منع تعقیب یا حکم برائت می توانید شکایت کنید