مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

با عرض سلام و خسته نباشی
بنده حکم خلع ید گرفتم و پرونده رفت اجرای احکام تو این مدت واخواهی کردند و رای دادگاه به این صورت.
1. اقای.....
2.اقای.....
به طرفیت اینجانب مبنی بر واخواهی خارج از مهلت به دادنامه..... صادر از دادگاه در خصوص ردیف دوم با توجه به اینکه محکوم علیه نبوده دادگاه به استناد ماده 2 ایین دادرسی مدنی قرار عدم استماع دعوا را صادر و اعلام مینماید و در خصوص واخواه ردیف اول با توجه به اینکه ابلاغ قانونی بوده واطلاع خوانده از مفاد رای برای دادگاه محرز نمی باشد به استناد ماده 83 و تبصره ماده 306 قانون ایین دادرسی مدنی قرار قبولی واخواهی خارج از مهلت صادر و اعلام می گردد قرار صادره مانع اجرای حکم نسبت به نامبرده میباشد.
سوال من از شما وکلای عزیز اینه که معنی این حکم چیست و بنده باید چکار کنم که دوباره حکم خلع ید جاری شود. لطفا مرا راهنمایی فرماید با تشکر فراوان

پاسخ ها :

باقریان            زهره

باقریان زهره :

استان :

سلام
متاسفانه تا زمان صدور حکم و پایان رسیدگی به دعوای واخواهی و تجدیدنظر و قطعیت رای امکان اجرای حکم وجود ندارد