مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک بعد از خرید خودرو

سلام خسته نباشید یه پژو برج 9 خریداری شده و هنگام تعویض پلاک بهمون گفتن موتور دستکوب هست و بعد از تعویض قانونی موتور به تعویض پلاک مراجعه کرده و گفتن پلاک شاکی داره و خود صاحب پلاک شاکی شده و دستور توقیف ماشین به دلیل مشکل مالی با صاحب های قبلی ماشین داده و مبلغ 6 میلیون بوده میخواسته و حالا راهی هست برای آزاد کردن ماشین و تعویض پلاک؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید به دادگاهی که دستورتوقیف صادرکرده مراجعه کنید واعتراض کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادگاهی که دستور توقیف صادرکرده مراجعه کنید واعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام متواتید حهت فسخ معامله اقدام نمایید و در انکار فوریت انجام لازم است