مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدیدنظر

با عرض سلام و وقت بخیر
ما پرونده ای داشتیم که به دادگاه تجدیدنظر رفت پرونده مربوط به چک از حسابی هست که مسدود شده پارسال 45 روز وقت داده بودن که ما توی این 45 روز چک رو پاس کنیم به دلایل مشکلاتی که پیش اومد موفق نشدیم وقتی رفتیم گفتن مهلت تمومه پرونده باید بره تجدیدنظر دوباره رای صادر بشه تا بتونید چک رو پاس کنید اسفندماه پرونده رو فرستادن تجدید نظر زمان تشکیل دادگاه 18 خرداد بود (طرف صادر کننده چک به دلیل قاچاق کالا زندان هستن و شکایتی روی چک ندارن) میخواستم ببینم امکانش هست دادگاه تجدید نظر اجازه پاس شدن چک رو به ما نده؟ و اگه رای به نفع ما صادر بشه چقد طول میکشه به اجرای احکام بره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر موقع چک را نقد کنند یا رصایت دارنده چک گرفته شود مشکل حل است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

هر موقع چک را نقد کنند یا رضایت دارنده چک گرفته شود مشکل حل است