مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد برند

با عرض سلام و خسته نباشید .
بنده یک وبسایتی طراحی کردم تا بتوانم محصولات دست ساز را در آن به فروش برسانم. در شبکه های اجتماعی هم شروع به فعالیت کرده ام. بعد از چند روز دیدم اسمی که برای وبسایتم انتخاب کرده قبلا به عنوان برند ثبت شده. برند ثبت شده برای محصولات حبوبات است و لوگوی مخصوص به خودش را دارد. بنده نیز لوگوی مخصوص وبسایت خودم را طراحی کرده ام که کلا متفاوت است و کلا زمینه کاری نیز متفاوت می باشد. حالا میخواستم بدونم صرفا تشابه اسمی باشد مشکلی ندارد ؟ اول کارم هست و نمیخوام بعد ها به مشکل بخورم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بهتر است شما نیز برند خود را در طبقه کالای خود ثبت کنید اگر ثبت شد یعنی مشکلی برای فغالیت ندارید در ضمن اگر ثبت نکنید ممکن است بعد از چند سال کس دیگری ثبت کند وووبرای ثبت میتوانید تماس بگیرید