مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند پسر

اقا اقدام به طلاق کرده خودم 26 ساله و فرزندم پسره و نه ساله از بچگی پیش من بوده و الان هم سه ساله که جدا زندگی میکنیم و با منه ... دادگاه رای داده بره پیش پدرش .... پسر من شدیدا اسیب میبینه چندین دکتر هم تایید کرده و اصلا میل به دیدار پدر نداره چه برسه زندگی ..... ایا امکانش هست تو تجدیدنظر رای بگیرم یا در کل هرچی بشه رای حضانت پسر با پدره؟مهریه و.. هم ندارم تو هجده سالگی و بدون اینکه بفهمم با کلک بخشیده شده و جای توافق کردن هم نیست با اقا فقط طلاقمون مونده

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
با قضات تجدیدنظر حضوری صحبت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت اثبات عدم صلاحیت پدر می توانید سلب حضانتش را بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بايد از خودتان دفاع حقوقي و قانوني مستدل كنيد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم صلاحیت پدر را ثابت کنید در اینصورت می توانید سلب حضانتش را بگیرید