مشاوره حقوقی رایگان - دوربین مداربسته در پارکینگ ساختمان

سلام یکی ازساکنین آپارتمان با اجازه هیئت مدیره یک عدد دوربین شخصی داخل پارکینگ نصب وبه منزل خودش وصل کرده که با این کار تمام تردد و فعالیت همه ساکنین داخل پارکینگ روزیر نظر داره این درصورتی هست که ساختمون ما خودش مجهز به دوربین هست. الآن ماراضی نیستیم که به هیئت مدیره هم اعتراض کردم قبول نکردن الآن به کجا وتحت چه عنوانی می تونم شکایت کنم تا دوربین روبردارن؟
ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به عنوان مزاحمت شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدوا اظهارنامه ای به ایشان و مدیر ساختمان بدهید و تقاضای قلع دوربین ها را بدهید در صورت عدم برداشتن دوربین دادخواست تقاضای قلع دوربین و رفع تصرف و مزاحمت بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.