مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام
بنده با اخذ حکم ورود به باغ از قاضی و ورود پلیس به داخل آنجا موفق شدم خانمم را با همکار مذکرش در داخل اتاق باغ دستگیر و رابطه نامشروع وی را اثبات کنم.
حال با توجه به اینکه زنا را به راحتی قبول نمی کنند و حتی پلیس و قاضی اصلا سعی در کشف حقیقت ماجرا نداشتند و موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع ندادند و تنها رابطه مادون زنا اثبات می شود لذا چه مجازاتی با شرایط فوق در انتظار هر یک از آنها هست یعنی فقط شلاق یا بستگی به نظر قاضی امکان مجازات بیشتر هم وجود دارد؟ فرد مذکر مجرد می باشد ولی اطلاع کامل از متاهل بودن همسر بنده داشته است.
با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

جهت اطلع از میزان مجازات هر یک به قانون مجازات اسلامی /حدود/ زنا مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید و دادگاه در اینگونه موارد موظف است لباس زیر دو طرف جهت آزمایش و معاینه زن به پزشکی قانونی ارجاع بدهد.
در خصوص مجازات فرد مجرد مهم نیست که از متاهل بودن طرف مقابل اطلاع داشته یا نه .
در صورت اثبات رابطه نامشروع مجازات آن تا 99 ضربه شلاق است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صرف رابطه نامشروع مجازاتش 31 تا 99ضربه شلاق میباشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خودتون و‌معرفی نکردید تحقیق در امور منافی عفت هم برای ناجا و هم برای دادسرا ممنوع است مگر در موارد مشروع

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید لذا در رابطه نامشروع مجازاتش 31 تا 99ضربه شلاق میباشد