مشاوره حقوقی رایگان - اداره کاری

سلام من در اداره کار واسه بیمه که کارفرما طبق 2سالی که اونجا بودم پرداخت نکرده امضا کردم رضایت دادم که پول حق بیمه رو نمیخام درعوض پول حقوقمو که کم داده گرفتم حالا پول بیمه رو میتونم الانم بگیرم درصورتی که واسه بیمه رضایت دادم امضا کردم در اداره کار؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

حقوق و مزایا را از طریق اداره کار پیگیری و اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

تکمیلی:

اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشد
حقوق و مزایای شما از طریق هیات های اداره کار قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کرده
آنگاه تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری دادخواست طرح و دفاع نمایید
اگر محکوم شوند علاوه بر حقوق و مزایا وفق مصوبات اداره کار و تادیه حق بیمه به صندوق تامین اجتماعی جهت لحاظ سابقه بیمه به کارگر ؛کارفرما می بایست به دو تا ده برابرحق بیمه ای که واریز نشده است در حق تامین اجتماعی جریمه پرداخت نماید که بعضا مبالغ قابل توجهی خواهد بود…