مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی پرداخت مالیات سنگین

سلام
من مغازه ای اجاره کرده بودم که به دلیل بازار خراب جمع کردم الان برای سالهای گذشته پشت هم داره مالیات میاد و مالیات ارزش افزوده خیلی سنگین هست و اصلا معلوم نیست چطوری حساب شده و من به اداره مالیات اعلام کردم توانایی پرداخت ندارم و هیچ اموالی هم ندارم به من گفتند میندازیمت زندان
لطفا راهنمایی کنید الان باید چه کار کنم ؟
ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام شما می توانید به برگ تشخیص اعتراض کنید البته بهتر است در این خصوص مشاوره بگیرید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعتراض نمایید و درنهایت تقاضای تقسیط نمایید