مشاوره حقوقی رایگان - استعفای داوری

بنده یک واحد آپارتمان در حال ساخت (70 درصد انجام شده) خریداری نمودم و قرار بود ظرف 4 ماه آینده تولید تحویل و بعد از 6 ماه از تاریخ تحویل سند زده شود ولی سازنده دو سال از است که به دلایل واهی از قبیل اختلاف با مالک و یا اختلاف با پیمانکار اسکلت کار را متوقف کرده و پیشرفتی در اتمام آن دیده نمی شود و واحد بنده نیز که از پیمانکار اسکلت که او نیز در قبال انجام کار برای سازنده دریافت نموده خریداری شده است به هر حال بنده از پیمانکار اسکلت شکایت حقوقی نمودم که با رای داوری به وی ابلاغ گردید و در مرحله بعد درخواست اجرای رای نمودم که در نوبت رسیدگی همراه داور نزد قاضی شعبه مربوطه رفتیم و با توضیحات ارائه شده قاضی مربوطه اعلام نمود به دلیل اینکه رای داور و خواسته شما مبهم و غیر شفاف می باشد داور می بایست از داوری استعفا داده و دوباره اینجانب دادخواست مجدد بدهم تا دادگاه بررسی و رای صادر نماید می خواستم بدانم استعفای داور به چه صورت باید انجام شود و استعفا را به کجا می بایست ارائه کند و سپس بنده دادخواست بدهم ؟ یا همزمان اینکار صورت گیرد و نیز متن استعفا چگونه بایست نگارش گردد؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

استعفا داور به ظرفیت باید ابلاغ گردد بعد دادخواست بدین

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام داور بعد از صدور رای دیگر سمتی ندارد که استعفا دهد اگر دادگاه رای داور را موجه نمی داند باید آن را باطل کند و اگر داوری جز قرارداد باشد دادگاه به هیچ وجه نمی تواند رسیدگی کند و مجددا نیز موضوع باید در داوری مطرح گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
داور اگر رای داده باشد دیگر سمتی ندارد که بخواهد استعفا دهد.
در این صورت به نظر بهتر است رای داوری از طرف داوری از طریق دادگاه ابطال شود