مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی ملک مجاور

باسلام
بنده ساختمانی شمالی 4 طبقه با یک پیلوت با مجوز شهرداری احداث میکنم . اکنون با رعایت مجوزات پیش پروانه طبقه مازاد (طبقه چهارم) را میسازم ولی همسایه شرقی من که دو بر هست مانع اینکار میشود. چه اقدامی میتوان انجام داد!
آیا امکان ابطال پیش پروانه مربوط به طبقه مازاد وجود دارد یا خیر!؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سایه اندازی موثر باشد امکان توقف عملیات ساختمانی و اصلاح پروانه ساختمانی وجود خواهد داشت