مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام
بنده یک هفته پیش ملکی را با مبایعه نامه در املاک به خریدار فروختم در مبایعه نامه قید شد که هر یک از طرفین با پرداخت 50 م حق فسخ دارند
خریدار قسمتی از مبلغ را واریز کردند اما قسمت دیگر طبق مبایعه نامه باید 3/11 پرداخت می‌شد که نشد
آیا من میتوانم با پرداخت حق فسخ معامله را فسخ کنم؟
ممنون بابت پاسخگویی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما بدون پرداخت حق فسخ می توان قرارداد و فسخ بکنید بزرگوار چرا میخوای مبلغ 50 میلیون تومان بپردازید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

مفاد قرارداد باید مطالعه شود به وکیل مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد به جهت تاخیر در پرداخت الباقی ثمن حق فسخ پیش بینی نشده باشد چاره ای ندارید که با پرداخت 50 میلیون قرارداد را فسخ کنید یا اینکه طرح دعوا کنید و الباقی ثمن معامله را با خسارت تاخیر مطالبه کنید.