مشاوره حقوقی رایگان - صدور فاکتور بدون واریز وجه

سلام. همسر سابق بنده ادعای یه سری اقلام جهیزیه بنده رو کرده.فاکتور تعدادی از اونهارو ارائه دادم. بابت خرید دو سه قلم به حسابش پول ریختم تا از عسلویه برام خرید کنه.ایشون رفته بابت اون 3 قلم از مغازه دوست و آشنا فاکتور سازی کرده و ارائه داده.با توجه به قیمت کالا سال 98 و دست خط و عدم وجود آدرس و شماره تلفن مغازه ها و عدم ارائه صورتحساب به جرم جعل فاکتور و شروع به کلاهبرداری شکایت کردم.دو خط بودن فاکتور تلویزیون و مطابقت با خط خودش با کارشناسی ثابت شد و بقیه فاکتورها هم ثابت شد مطابق تاریخ مورد ادعا صادر نشده. البته بنده درخواست صورتحساب و استعلام قیمت هم دادم که هنوز انجام نشده.مثلا تلویزیون خریداری شده مبلغ 7میلیون سال 98 ایشون فاکتور آورده 19 میلیون. یکی از فاکتورها مربوط به قطعه کامپیوتری ادعای 2میلیون کرده و فاکتور شده 240هزارتومن و فروشنده اقرار کرده فاکتور در زمان خرید صادر نشده و من یادم بوده از من همچین خریدی صورت گرفته و تاریخ حدودی و نرخ اون زمان رو صادر کردم. آیا همین دو خط بودن یکی از فاکتورها و عدم تطابق تاریخ صدور و قیمت روز درج شده و هیچ ادرس و شماره ای از فروشگاه ها ارائه نشده میتونم رای کلاهبرداری و جعل رو بگیرم؟ ایشون مبلغ 150 میلیون رو ادعا کرده و حساب بنده رو توقیف کرده.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بازپرس یا دادیار پرونده رسیدگی کننده به پرونده جعل، با توجه به نظر کارشناس یا قرار منع تعقیب ایشان را صادر خواهد کرد و یا کیفرخواست ارسال میکند برای دادگاه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شعبه طبق دفاعیات و مدارک طرفین و در صورت لزوم طبق نظر کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً در این پرونده ها نظر کارشناس محترم اخذ می‌شود و با توجه به این نظر است که قضات رای صادر می کنند