مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

سلام ببخشید من پارسال 50 میلیون تومان وام مضاربه گرفتم الان بعد از از چند ماه از سر رسید بازپرداخت وام گذشته ولی من هنوز نتونستم پرداخت کنم الان پرونده به دادگاه رفته الان سوال من اینه که دادگاه چه رای در مورد این پرونده ممکنه صادر کنه؟!
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه شما را محکوم به پرداخت اصل وام و سود دیر کرد طبق قرارداد می کند و بعد از صدور حکم قطعی اگر پرداخت نکنید امکان توقیف اموال و حکم جلب و... وجود دارد.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
رای به پرداخت وام صادر میشود.
میتوانید دادخواست اعسار بدهید