مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت شارژ واحد خالی در ساختمان

سلام. ما اخیرا یک واحد در شهر جدید هشتگرد خریدیم که بدهی شارژ داشته و طبق عرف با ما نیم بها حساب کردن اما میگن باید از این به بعد کامل بپردازید علی رغم اینکه ما اونجا ساکن نیستیم و هیچ گونه وسیله زندگی هم نداریم و واحد کاملا خالی هست، اگر مدیر ساختمان قبول نکرد که ما شارژ رو باید نیم بها بپردازیم با توجه به عرف ،از چه طریق باید اقدام قانونی کنم؟چون واقعا نه توانش رو دارم که کامل بدم و نه دوست دارم کسی از من پول زور بگیره،پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ملک در اجاره شماست بنابراین پرداخت شارژ هم بر عهده شما هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا باید شارژ را کامل پرداخت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شارژ را باید پرداخت کنید مگر هزینه های برق و اب و گاز مصرفی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونی باید شارژ را کامل دهید مگر اینکه توافق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حتی اگر ساکن نباشید باید شارژ ساختمان را پرداخت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سعی در توافق داشته باشید در غیر این صورت باید کامل پرداخت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هزینه شارژ منهای گاز و ...اشتراکی باید پرداخت گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

طبق قانون تملک اپارتمان نشینی حتی اگر ساکن نباشید باید شارژ ساختمان را پرداخت کنید