مشاوره حقوقی رایگان - در مورد چک که مبلغ رو پرداخت نمودم ولی چک عودت داده نشده و بعد از 3سال دوباره اقدام نمودن

بنده از بابت بدهی چند فقره چک در وجه شرکت دادم که طی داد و ستد قبل از سررسید چک ها دوباره یک فقره چک بیشتر از مبلغ سه فقره چک به شرکت دادم که رسید چک را گرفتم و چون شرکت چکهای قبلی رو خرج کرده بود و طبق اطمینان که به شرکت داشتم رسید عودت چک‌ها رو نگرفتم و قرار شد که شرکت بدهی خود را با اشخاصی که چکهای اینجانب را داده بود تسویه کند و چکهای من رو به خودم عودت دهد که این اتفاق نیفتاده و ضمنا شخصی که چکهای من دستش بود با من هم کار میکرد در تاریخ چک‌ها اومد نزدیکم و گفتم با شرکت تسویه کردم قرار بوده چک‌ها رو برگردونه گفت نه من خبر ندارم و چون با هم کار میکردیم یه مبلغی بهش دادم پرسید و امضا ازش گرفتم و شماره چک‌ها رو هم نوشتم ولی بعد 3سال دوباره چکهای من توسط شخص دیگری اقدام شد چمن به شرکتی که چک داده بودم تماس گرفتم ایشان گفت نه شما بدهکار هستی باید پرداخت کنی من گفتم یه چک بیشتر از مبلغ چکهای به شما دادم که چکهای منو عودت بدهی والی قبول نکرد و من در دادگاه مستنداتی که داشتم بردم ولی بعد از رای دادگاه قبول نکردن و ضمنا چک‌ها در وجه شرکت ولی الان یه شخصی دیگه اقدام کرده که فکر کنم شرخر هستن و نه وکیل شرکته نه مدیر عامل و شورا به من گفت اعتراض به شورا کن تا پرونده به دادگاه عمومی انتقال داده بشه و ضمنا من در دادگاه حضوری بودم ولی رای صادره نوشته غیابی به رییس دادگاه گفتم که من که خودم برگه اعتراض حضوری نوشتم و دادم به شما که در پرونده هم هست ایشان گفت کلمه غیابی مشکلی ندارم چون واخواهی بوده بودن یا نبودن شما مشکلی نیست ما مستندات شمارو نگاه کردیم شورا قبول نکردن الان من باید چه اعتراضی بکنم. و در دادگاه اعتراضی قبول میشه که این همه هزینه دوباره انجام بدم یا نه با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اون شخص رو به عنوان شاهد همراه خود به دادکاه ببرید دال بر اینکه چک تسویه شده