مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار در دادگاه کیفری به چه معنی میباشد؟

سلام حدود شش ماه پیش دزد از منزل ما وسایلی رو به سرقت برد شکایت کردیم. پس از پایان تحقیقات بازپرس پرونده رای نهایی و قرار و کیفرخواست علیه متهم صادر کرد و حدود 10روز پیش پرونده به دادگاه و شعبه کیفری دو ارسال شد.

اما امروز تو سامانه قسمت روند پرونده دیدم اینو زدن

1-پرونده کلاسه ** ردیف فرعی 2 با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزیر در دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان ** به تاریخ 01/03/1398 ثبت گردید و با شماره بایگانی ** به شعبه 103 دادگاه کیفری دو شهرستان ** ارجاع شد

2-نسبت به شکایت ** علیه ** مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر طی شماره ** مورخ 08/03/1398 کسر از آمار

تو قسمت خلاصه پرونده هم زدن 1-پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزیر در تاریخ 01/03/1398 ثبت گردید
2-پرونده مختومه شده است

میخواستم بدونم منظور از کسر آمار چیست و علت مختومه شدن پرونده چیه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام یعنی برای پرونده شما تصمیم گیری شده و رسیدگی تویی اون مرحله خاتمه یافته باید چند روز تحمل کنید تا نتیجه دادرسی بهتون ابلاغ بشه