مشاوره حقوقی رایگان - مجازات قصور مدیر تصفیه شرکت با مسئولیت محدود

سلام وقت بخیر مزاحم شدم بابت قصور مدیرتصفیه شرکت با مسئولیت محدود شکایت کرده ام به استناد مواد 258 و268 و269 قانون. تجارت و بازپرس در دادنامه نوشته موضوع مواد فوق مربوط به شرکت‌های سهامی است وبه مسئولیت محدود مربوط نمیشه، قرارمنع تعقیب صادر کرده است .
میخواستم بدانم رای صحیح است؟ پس بابت عدم انجام تعهدات مد یر تصفیه در مسئولیت محدود چه باید کرد؟ ماده قانونی دیگری دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است موضوع را به صورت دادخواست الزام به انجام تعهد حقوقی طبق قرارداد مدیر تصفیه و اساسنامه شرکت مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست الزام به ایفای تعهد بدهید