مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور ابلاغیه الکترونیک

با سلام.همسایه من از من و چند نفر دیگه شکایت کرده و امروز سرباز کلانتری برگ ابلاغیه رو اورد دم خونه که زیرش با خودکار نوشته بود جهت مشاوره. ولی من با اینکه عضو سامانه ثنا هستم توی سایت ابلاغیه جدید ندارم و پیامک هم برام نیومده.
حتما نباید ابلاغیه توی سامانه ثنا ثبت بشه؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام چون کد ملی شما رو نداده به آدرسی که شاکی اعلام نموده پیگیری نموده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضوری پیگیری نمایید شاید کد ملی را نداشتند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مربوط به کلانتری است مراجعه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کلانتری بصورت دستی ابلاغ میکند وباید جهت اخذ توتضیح مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر در سامانه ثنا ثبت نام کرده اید کلیه ابلاغیه های قضایی از طریق سامانه به شما ابلاغ خواهد شد. حتما موضوع را حضوری پیگیری کنید