مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام. من یک کاسب پارچه فروش هستم که مدتی پیش یکی ازم شکایت کرده که این پارچه ها شبیه پارچه های مغازه منه پس از من به سرقت رفته وقتی میگم کی و چه جوری این مغازه شما رو دزد زده میگه نمی‌دونم نه قفلی از مغازش شکسته نه دیواری تخریب شده فقط میگه این پارچه ها مال منه و هیچ مدرک دیگه از جمله فاکتور یا کاغذ خرید هم نداره خواستم بدونم الان که اون شکایت کرده شاکی باید اثبات کنه که این اموال مال اون هستن که به سرقت رفته یا من که متهم هستم به سرقت ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

ایشان باید ثابت کند.در ضمن پارچه امثال و مشابه دارد.جهت دفاع از خودتان وکیل بگیرید