مشاوره حقوقی رایگان - نامنویسی با شناسنامه ی جعلی در تامین اجتماعی

با سلام....فردی در سال 1378 با شناسنامه ی جعلی ( اینک جعل بطور رسمی و با استعلام از سوی ثبت احوال تائید شده ) ثبت نام نموده و در دهه 80 نیز با همان سابقه مجعول سنی . به مدت 2 سال و 8 ماه حقوق بیمه بیکاری دریافت نموده.....اینک در جریان پرونده یی دیگر مربوط به او در تامین اجتماعی . مشخص شده که وی در این مدت از شناسنامه یی استفاده نموده که در بخش حروفی و عددی سن آن دستکاری صورت گرفته.......پرسش بنده اینه که تامین اجتماعی اصولا در مواجهه با چنین مواردی چگونه با فرد متخلف برخورد مینماید ؟....و در زمینه جعل اوراق هویتی و انتفاع مالی از سند مجعول. آیا در آن سازمان، بخشنامه و یا دستورالعمل خواصی وجود دارد یا نه ؟..... با سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حق شکایت کیفری به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول برای آن سازمان محفوظ است . همچنین می تواند خسارات وارده را از دادگاه مطالبه نماید. این جرم در قانون صراحت موضوعی دارد و ازقوانین موضوعه است . بخشنامه و دستورالعمل ملاک نیست. بالاترین مقام سازمان می تواند مدعی شود و آن فرد را تحت تعقیب کیفری قرار دهد و مطالبه خسارات وارده را نماید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بالاترین مقام سازمان می تواند مدعی شود شکایت کیفری به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول را پیگیری و مطالبه خسارات وارده را نماید .