مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

درود و خسته نباشید..پدرم حدودا یک سال پیش برام دو تا قولنامه نوشته یکیش یک طبقه ساختمان و یکیش نیم هکتار زمین آبی.نوشته که پسرم یک طبقه ساختمان رو به مبلغ 50 میلیون ازم خریده و تمام پول را پرداخت کرده و این برگه در نبود محضر اعتبار شرعی و قانونی دارد..خدابیامرز با دست خط خودش نوشته و امضا کرده ولی من امضا نزدم همین امسال امضاشو زدم..الان میخایم تقسیم ارث کنیم آیا این قولنامه اعتبار داره یا بی ارزشه؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون شما قبلا امضا نزدید اگر وراث ادعای تردید یا انکار یا جعل ان نوشته را کنند وموضوع به کارشناسی ارجاع شود چون امضای شما امسال روی ان درج شده است لذا ممکن است به نتیجه نرسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کارشناسی شود و مشخص گردد که شما بعد از فوت امضا کردید اثبات سخت میشود بهتر است از وکیل کمک بگیرید