مشاوره حقوقی رایگان - مسیر عزل قیومیت چگونه هست؟

عمه ای دارم 77 ساله چون از لحاظ ذهنی کمی عقب ماندگی ذهنی دارند وحقوق دریافت میکنند قیم داشتند عموی من قیم ایشون هست بچه های عمو اوراکتک میزنند وعمه حاضر نیست با اونا زندگی کند کارت حقوقشو گرفتن وهیچ پولی نمیدن چطور میشه عزل قیومیت از عمو بگیریم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست عزل قیم به دلیل مصلحت محجورین دهید. و یا با ارایه دلایل شکایت سو استفاده از ضعف نفس شخصی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سرپرستی موضوع را پیگیری کنید