مشاوره حقوقی رایگان - سطح سلامتی3اعصاب

سلام اینجانب .... به شماره پرسنلی .... از فرماندهی انتظامی استان همدان هستم و دارای طبقه سوم اعصاب و روان بیماری دوقطبی نوع یک هستم و چندین بار در بیمارستان سینای همدان بستری بودم و حدود چندین بار شوک خوردم و در پرونده پزشکی قید شده به علت وسواس فکری شدید اقدام به خودکشی کردم از شما تقاضا دارم این بیماری تمرکز کار و خدمت را از من گرفته و همش درگیر وسواس فکری هستم و این بیماری فکرم را درگیر کرده و الان قرص مصرف میکنم و نیز طبقه دندان هم دارم و کلیه دندان‌ها را از دست دادم و لثه هام از بین رفته و دندون مصنوعی هم نمیشه گذاشت لذا از شما تقاضا دارم قبل از اینکه اتفاقی برام بیفته برای بازنشستگی من اقدام کنید اینجانب حدود 23 سال خدمت دارم و دیگر نمی توانم با این بیماری خدمت کنم و اگر مشکل این بنده حقیر را حل کنید تا آخر عمر دعای من بدرقه راه شما میباشد با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
با ارایه مستندات به کمیسیون پزشکی یگان خدمتی درخواست بررسی دهید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با ارایه مستندات به کمیسیون پزشکی یگان خدمتی درخواست بررسی دهید.