مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام8 ماه پیش بنده رابا 1و8سانت شیشه و1گرم شیره تو شهر رشت دستگیر کردند بنده 25 میلیون نقدا سپرده گذاشتم و ازاد شدم جند تا ابلاغ برام امد ولی تو دادگاه حضور پیدا نکردم الان برام پیام امده پرونده به شعبه نیابت شهر خودمون واصل شد میخواستم ببینم اگر من برای 6 ماه زندانی که برام حکم صادر شده خودم را معرفی نکنم اخرش به کجا خطم میشه ممنون

پاسخ ها :

عبدالحسين  برقي

عبدالحسين برقي :

استان :

در صورت صدور حکم بر شش ماه منطقی نیست متواری شو د بلکه هم می توانید اعتراض کنید و هم با پذیر هم تقاضای تخفیف نمایید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

باسلام
اگر حکم قطعی علیه شما صادر شده و خودتان را معرفی نکنید به میزان مجازاتی که دارید وثیقه اخذ میشود و تا زمان معرفی یا دستگیری ممنوع الخدمات میشوید و هرزمان امکان جلب شما وجود دارد...
پیشنهاد میشود خودتان را معرفی کنید تا از تخفیفات قانونی بهره مند شوید.