مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

پدرم در سال 1382 قطعه زمینی با ابعاد 20در 15 متر به شخصی فروخته که خریدار در سال 1390 اقدام به ساخت و ساز در یک مقدار آن نمود و یک مقدار دیگر آن را در سال 1396 به شخص دیگری فروخت. البته لازم به ذکر است که خود خریدار در سال 1396 هنگام فروش اون قطعه زمین خود با پدرم تماس گرفت و گفت حدود 10 ال 15 متر از زمین در آنجا مازاد بر زمین خودش وجود دارد که متعلق باصطلاح پدرم می باشد و در ازای آن شش میلیون تومان به پدرم پرداخت نمود. حال سوال اینجاست که بعد از 16 سال معامله و با وجود ساخت و ساز در زمین مذکور و حتی پرداخت شش میلیون دیگر در این بین به پدرم. خریدار ادعا می کند که متراژ زمینش کم می باشد و قسمتی از آن در زیر سیمهای فشار قوی قرار گرفته و به دادگاه شکایت نموده است. البته لازم به ذکر است که در قولنامه زمین مذکور به هیچ وجه بحثی از سیمهای فشار قوی نیامده است. و حتی حریمی که به عنوان حریم راه در سال 1382 به عنوان زمین مذکور در نظر گرفته شده بود 34 متر یعنی از وسط جاده به هرطرف 17 متر بود. ولی خریدار حریم 45 متری از وسط به هرطرف 22.5 را ملاک قرار داده است و اقدام به ساخت و ساز نموده است. البته لازم به ذکر است که در قولنامه بحثی از حریم جاده و رعایت آن نیامده بلکه با توافق طرفین 34 متر مدنظر بوده است. تنها شرطی که در قولنامه قید شده در رابطه با کوچه 3 متری می باشد که یک متر از آن سه متر به عهده خریدار گذاشته شده است. که خریدار از واگذاری یک متر سهم کوچه خود امتناع می کند. حال با شرایط فوق آیا خریدار می تواند ادعایی در این زمینه داشته باشد و شکایت کند. و ما در رابطه با شکایت او چطور از حق خود دفاع کنیم خواهشا در این زمینه راهنمایی بفرمایید. ممنون و سپاسگذارم.

پاسخ ها :

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

سلام بدون رویت مدارک معامله وبدون در نظر گرفتن موقیعت زمین پاسخ دادن مقدور نیست حتما با یک وکیل مقیم مشورت نمایید موفق باشید وکیل محمدنژاد