مشاوره حقوقی رایگان - حکم محکومیت

سلام بنده متهم به خیانت در امانت هستم و دادگاه رای صادرشده حکم محکومیت . هنوز بعداز یک ماه هنوز رای ابلاغ نشده است . خب الان حکم محکومیت به نفع چه کسی است .؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،محکومیت نسبت به مشتکی عنه یا متهم صادر میشود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه ثنا قسمت پیگیری پرونده میتوانید از روند رسیدگی اطلاع کسب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سامانه ثنا می توانید روند پرونده را مشاهده کنید یا حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید، نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام محکومیت نسبت به مشتکی عنه یا متهم صادر میشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سامانه ثنا قسمت پیگیری کنید