مشاوره حقوقی رایگان - زیر پا گذاشتن شروط طلاق توافقی

با سلام اینجانب از همسرم به صورت توافقی جدا شدیم و یکی از شروط طلاق توافقی بحث ملاقات و حضانت فرزند دختر مشترکمان بود که قرار بر این بود که به صلاح دید خودمان فرزند مشترک را به صورت میل فرزند بدون در نظر گرفتن زمان و مکان و قید در توافق نامه از او نگهداری کنیم و فرزند دخترمان آسیب نبیند...اما مادرش این شرط را زیر پا گذاشته و به دادگاه که مراجعه کردم گفتند که بایستی زمان و مکان برایش قید پیکردید...از نظر شما من از چه طریقی شکایت کنم...به صورت حقوقی شکایت کنم و یا کیفری؟

پاسخ ها :

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام .فعلا دادخواست ملاقات بافرزند بدید ورای صادره مبنی برطلاق توافقی روهم پیوست دادخواست کنید ودرجلسه اول رسیدگی درخصوص مکان و روزهای ملاقات فرزندتون باقاضی شعبه صحبت کنید وقضیه توافق اولیه تون روهم که طرف اجرانکرد مطرح کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست ملاقات فرزند دهید و با ضمیمه رای گواهی عدم سازش در جلسه رسیدگی از قاضی بخواهید تا در مورد زمان ملاقات به یک وحدت نظر برسید و صورت جلسه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دادگاه مربوط به حضانت به همین بند قراردادی استناد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست ملاقات فرزند دهید و رای گواهی عدم سازش در جلسه رسیدگی ارایه کنیداز قاضی بخواهید تا در برای شما وقت ملاقات تعیین کند