مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام خسته نباشید
من شوهرم فوت کرده و یه پسر دوساله دارم خودم 25 سالمه
و پدر و مادر شوهرم هر دوتاشون بالای 85 سال هستن اگه بخوام ازدواج کنم میتونن حضانت بچمو ازم بگیرن یا نه ؟؟ سیگاری هستم در حد تفریحی ک خانواده شوهرم خبر دارن
میخوام بدونم سیگار میتونه دلیلی برای رای دادگاه باشه ک حضانت بچمو بهم ندن؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر سیگار باعث سلب حضانت نمیشود ولی اگر ازدواج کنید می‌توانند بر اساس آن از شما سلب حضانت کنند