مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکیت مستاجر طولانی مدت واحد مسکونی

با سلامتی و درود . سوالی در مورد اینکه آیا مستاجر واحد مسکونی می‌تواند بعد از حدود 10 سال تمدید هر ساله قرارداد اجاره با صاحبخانه ادعای مالکیت بخشی از واحد مسکونی را داشته باشد ؟
با تشکر و سپاس از شما عزیزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر، برای مستاجر هیچ حقی به وجود نمی آید و باید به درخواست صاحب ملک تخلیه کند.