مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

با سلام پدر من به تازگی فوت کرده سیم کارتش دست برادرم هست ولی بنا به دلایلی ما دلمون نمیخواد برادرم از سیم کارتی که به نام پدرم هست استفاده کنه میخوایم بسوزونیمش غیرقابل استفاده بشه راه حلش چیه ؟؟

پاسخ ها :

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام همراه با گواهی فوت و شناسنامه وکارت ملی مرحوم پدرتان به یکی از دفتر خدمات ارتباطی مراجعه کنید فقط ممکنه ایراد بگیرند که باید جهت سیر تشریفات قانونی گواهی انحصاروراثت داشته باشید تابه نمایندگی از آن مرحوم اقدام کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصار وراثت بگیرید و برای انسداد ان با مدارک فوت به دفاتر خدمات مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با مدارک لازم به دفاتر پیشخوان مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است با اخذ گواهی انحصار وراثت بفروشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ما سلام نیازمند بررسی و گفتگوی بیشتر می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید کلیه وراث به احدی وکالت ارائه که از طریق مخابرات موضوع پیگیری شود