مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن فرزند از خانه

سلام دخترم 16 سالمه پدرم الان 2سال منو از خونه بیرون کرده و مادرم هم زندانه منم جایی ندارم و اواره موندم میتونم شکایت کنم و طلب ارثیه بکنم؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای ارثی خیر زیرا پدر شما در قید حیات است ارثیه زمانی به وجود می‌آید که شخص به رحمت خداوند رفته باشد شما در اینجا میتوانید نفقه خودتان را مطالبه کنید و اگر پدر شما تمایلی به راه دادن شما ندارد می‌بایست برای شما منزل مسکونی تهیه و تمام مخارج شما را بپردازد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طلب ارث ممکن نیست، می توانید نفقه خود را مطالبه کنید.
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید