مشاوره حقوقی رایگان - حریم دیوار همسایه باغ

با سلام
حدود 13 سال است که همسایه باغ ما دیوار قدیمی باغ خودش را به بهانه نوسازی تخریب کرده و به مسیر ماشین رو و محل تردد ما که یک بن بست 4متری و اختصاصی است ریخته است. حال پیشنهاد میدهد دو مسیر ماشین رو در کنار هم معنی ندارد و مسیر ها را قاطی کنیم و از مسیر 4متری شما 3متر و از راه 6متری اختصاصی انها هم 3متر تسطیح کنیم و به عنوان راه مشترک استفاده کنیم در غیر این صورت دیوار تخریب شده نه نخاله برداری خواهد شد نه ساخته خواهد شد (علنا تهدید میکنه) ولی ما 5 شریک این راه تمایلی به این کار نداریم. متاسفانه صاحب ملک یک وکیل و قاضی تعزیرات است. لطفا بنده را در این زمینه راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید که نسبت به جمع اوری نخاله های ریخته شده اقدام نماید در غیر اینصورت اعلام نمایید که به عنوان مزاحمت از ایشان شکایت خواهید نمود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.