مشاوره حقوقی رایگان - عنوان اصلاحیه قباله زمین فروخته شده به فرزند

سلام خسته نباشید خواستم بدونم بابام به هر کدوم از پسرانش قباله فروش داده و الان میخواهد دوباره قباله هارو اصلاح کنه چون زمین یکیمون کمه یکی از برادرام راضی به آوردن قباله نیست پدرم چیکار باید بکنه حتی هیچ پولی هم دریافت نکرده فقط فروشنامه داده و اینو لطف کنید بگید فاصله پنجره از دیوار همسایه چقد باید باشه قانونی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان به کرده باشد نمی تواند رجوع کند.
اگر بیع نامه تنظیم شده می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد یا ثمن معامله را مطالبه کند تا برادرتان راضی به توافق شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بیع نامه تنظیم شده می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد یا ثمن معامله را مطالبه کند