مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام‌. خواهر اینجانب بعد از مرگ‌ پدرم برای اینکه پدرم به او بدهکار بود و خواهرها و برادرانم از پرداخت پولش که هیچ دست نوشته ای هم از پدرم نداشت سرباز زدند و پدرم دارای املاک‌
وزمین بود اقدام کرد و دارایی های پدرم در دادسرا در دست اقدام هست. مزایده انجام شده اما خریدار برای اینهمه دارایی وجود ندارد .. ولی به فروش راضی بودیم با اینکه توی این سال ها بارها ابلاغیه یا احضاریه امد ما مراجعه نکردیم و او خلع ید ما را کرده. الان همه ی مامیخواهیم که دارایی تقسیم شوداماخواهرم میگویدبیاییدفلان دارایی هاراتقسیم ودوتکه ازانهاکه قیمت بیشتری دارندراخوددادسرابفروشدوازدادسرابیرون نمیاورم..آیااگرماتوافقی وبدونه اطلاع دادسرا دارایی ها را تقسیم کنیم آن دوتکه هم آزاد میشوند و دیگر چیزی برعهده ی دادسرا نیست؟و این ادعای خواهره من باطل است ؟ یا که او بعدازتقسیم یافروش بیرون ازدادسرامیتواندبرودوبگویدمن باخواهران وبرادران سرفلان دارایی هاتوافق کردیم امااین دوتکه رادست نزدیم تاخوده دادسرابفروشد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید تمام وراث و خواهر شما توافق خود را حضوری به دادگاه اعلام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تمام وراث و خواهر شما توافق خود را حضوری به دادگاه اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تمام وراث و خواهر شما توافق خود را حضوری به دادگاه اعلام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تمام ورثه توافق خود را حضوری به دادگاه اعلام کنید