مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام و ادب و احترام تعدادی چک برگشتی از حساب بانکیم برای سال 1395 دست مردم دارم که در تاریخ سررسید چک برگشت شده اند ولی هیچکدام اقدام قضائی نکرده اند آیا حالا با گذشت چندین سال میتوانند اقدام قضائی بکنند و حکم جلب بگیرند ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید دادخواست مطالبه وجه چک دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این چکها حکم دین عادی را دارد و اگر اجراییه صادر شود و شما پرداخت نکنید اعسار هم ندهید امکان جلب هست