مشاوره حقوقی رایگان - میزان اعتبار صلح نامه دستی در محاکم قضایی

با عرض سلام، برادرم صلح نامه ای برای واگذاری مقداری از زمین خود به بنده با متن زیر نوشته و به اینجانب تحویل داده است:
توافق نامه و صلح نامه
امروز فی مابین اینجانب آقای..... و برادرم آقای...... قرار بر این شد که به میزان 1000(هزار) متر مربع از زمین واقع در ....... را به برادرم آقای.... واگذار کردم و نسبت به آن حقوق خود را به ایشان صلح نمودم. و نسبت به آن هیچگونه ادعایی ندارم.
زیرش هم امضای برادرم است.
آیا در این صلح نامه، برادرم(واگذار کننده زمین) که از 3000 متر زمین، 1000 متر آن را به من واگذار کرده، می‌تواند بعدا برای من این هزار متر را در هر کجای کل زمین تعیین کند؟ و آیا در صورت بروز اختلاف در مورد جانمایی سهم اینجانب در کل 3000 متر زمین، این صلح نامه و توافق نامه دستی ارزش قانونی و پیگیری کیفری دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام باید حد و حدود آنرا بین هم مشخص نمایید در غیر اینصورت اختیار تعیین حد و حدود با ایشان خواهد بود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با سلام باید حد و حدود آنرا بین هم مشخص نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به صورت قانونی تنظیم شده باشد مشکلی پیش نمیاد.
صلحنامه بهتر است در دفترخانه تنظیم شود