مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن غرامت از تعمیرکار خودرو بخاطر تاخیر زیاد

سلام و درود.
من راننده ی اسنپ هستم و‌ ماشینم منبع درآمد منه‌. تصادفی صورت گرفت (مقصر فرد دیگری بود) و خودروی من به تعمیرگاه رفت، تعمیرکار به بنده در حضور دو نفر دیگه از دوستانم، به ما گفت یک ماه نهایتا زمان میبره. یه رسید هم به ما داد که این ماشین با این شماره پلاک در این تاریخ با این وضعیت وارد تعمیرگاه شده، ولی چیزی در مورد تاریخ تحویل روش ننوشته. الان سه ماه شده، یعنی دو ماه تاخیر داشتن و ماشین هنوز حاضر نشده، بی دلیل امروز و فردا می کنه ، هفده میلیون هم علی الحساب پول گرفته از ما.
سوال بنده اینه که آیا من با توجه به اینکه دوتا شاهد هم دارم، میتونم از ایشون شکایت کنم برای گرفتن غرامت بابت تاخیر یا خیر؟
و اگر بله، کجا باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله .بدوا اظهارنامه دهید اگر افاقه نکرد شکایت خیانت در امانت مطرح کنید واز لحاظ حقوقی هم دادخواست استرداد مال منقول دهید