مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سالن زیبایی

سلام وقت شمابخیر.
من چندماه پیش برای آموزش اکستنشن مژه به یک سالن مراجعه کردم هزینه کامل دوره رو پرداخت کردم. 6جلسه آموزش بود ولی من 2جلسه بیشتر ادامه ندادم و گفتم دیگه بقیه جلساتو نمیام پولمو پس بدید.. حساب کتاب کردم دوجلسه ای که رفته بودمو ازش کم کردم گفتم این مبلغ باید از من کم کنید بابت اون دوجلسه ای که اومدم.. 3میلیون و نیم هزینه اموزش دادم. دومیلیونم وسیله خریدم فقط. اون ب کنار
حالا اونا زیر بار نمیرن و میگن نمیتونیم پولتونو پس بدیم من باید چجوری شکایت کنم چیکار کنم راهنماییم کنید لطفا

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مزاجع قضایی تقاضای استرداد وجه به طرفیت صاحب حساب نمایید

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام بستگی به قراردادو توافق اولیه درخصوص آموزشتون داره که چه شرایط وچه تعهداتی رو قبول وامضانموده باشید شما برامحکم کاری ابتدایه اظهارنامه مبنی بر اینکه چون دیگرقادربه ادامه آموزش نبودم (البته حتی الامکان یه دلیل قانع کننده هم بیارید )و ازخدمات شماکاملا استفاده ننمودم (درادامه آموزش ،استیفامنفعت ننمودم )لذا مابه اذا مبلغ روباتوجه به عدم ارائه خدمات شمابه اینجانب مستردنمایید وگرنه در مراجع ذیصلاح علیه شمااقدام خواهم نمود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول از طریق اتحادیه و سپس مرجع قضایی پیگیری کنید