مشاوره حقوقی رایگان - اجرای گزارش اصلاحی تقسیم ارث

4 سال پیش توافق نامه تقسیم ترکه به شکل گزارش اصلاحی تنظیم شد. برادر کوچکتر که در زمان حیات پدرم در 92 سالگی پدرم او را به محضری از اشنایان خود برده و از او‌ وکالت گرفته بود و قسمت زیادی از اموال پدر را به نام خود کرده بود (البته بعد از فوت، هنگام تقسیم ارث، همه اموال پدر را وسط گذاشت به شرط تنفیذ وصیت نامه پدرم توسط بقیه ورثه، وصیت نامه ای که دو ماه قبل از حکم حجر پدرم در 96 سالگی اش تنظیم شده بود و در ان یک سوم اموال برای امور خیریه اختصاص داده شده بود و برادر کوچکتر را وصی میکرد) به بهانه اینکه سهم الارث او که یک ملک است مشکل سندی دارد، 4 سال طول داده و گزارش اصلاحی را اجرا نکرده و حالا که من مشکل سندی ان ملک را بالاخره حل کردم باز یک شرط دیگر برای اجرای گزارش اصلاحی گذاشته. که همه ورثه یک سوم مال را که برای امور خیریه است را بنام او ( برادر کوچکتر) کنیم چون میخواهد اول ان ملک را بکوبد و بسازد! ما این شرط را قبول نمی کنیم چون میدانیم او میخواهد ان را برای خود بردارد و حال که برای اجرای گزارش اصلاحی اقدام کردیم و دادورز تعیین شده، او به دادورز گفته که اموال که از 5 ملک تشکیل شده، هیچکدام پایان کار، سند تک برگی و مفاصا حساب مالیاتی ندارند. او مخصوصا در این 4 سال انجام هیچ……..نداده و تمام مدارک هم دست خودش (برادر کوچکتر) است پس گزارش اصلاحی نمیتواند اجرا شود. حال تکلیف ما چیست چون انجام مقدمات انتقال سند در مرحله اجرا توسط دادورز به عهده متقاضی اجراییه است؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

موضوع مجالش در گفتگوی چت نمی‌باشد و نیاز به توضیحات زیادی دارد