مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن‌ یه قطعه زمین

سلام. حدودا20 سال پیش برادرم‌ زمین‌کشاورزی مونو فروخت اون‌موقع سنم‌کم‌بود متوجه اینا نبودم
خریدار هم‌محلی ماهستش من هروز بهش میگفتم‌زمینمونو گرفتی گرفتی تا یه روز یه برگه اورد گفت‌میخوام 500 مترزمینمو به تو ببخشم گفت.به هیچکی نمیخواد بگی .حتی پسرام‌یا‌فامیلام‌.امضا که
اثرانگشت‌ زد. گفت شاهد م‌نمیخوا د امضاه بزنه. بعد فوتم بگیر زمینتو ایا بعد فوتش میتونم زمینو‌ازوارثش بگیرم
.یا داستان داره این برنامه.باتشکر راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تحت عنوان صلح عمری قرارداد تنظیم شود و دو شاهد داشته باشد موردی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

داستان داره اگه میخواهید راحت اینکار انجام شود بهتر است چند نفر از ورثه او امصا کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات به راحتی نمی توان گرفت