مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استعلاجی

من زندانی قزل حصار هستم 15روز مرخصی بودم که کرونا گرفتم و 10 روز در قرنطینه بودم و غیبت کردم لطفا راهنمایی کنید چکار باید کنم ممنون

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باارایه مدارک پزشکی( که مبتلا به بیماری کرونا وقرنطینه بودن شما منجر گردیده) به ریاست زندان احتمالا به شما کمک خواهند کرد در غیر اینصورت برای شما پرونده تشکیل خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
میتوانید مدارک خود رابه زندان ارائه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل کرونا گرفتن شما موجه باشد با این دلایل مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد خود را به زندان معرفی نمایید