مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه بودن اصل رای در دادگاه تجدید نظر

با عرض سلام خدمات وکلای دادراه
بنده وخواهرم جهت املاک ارثی پدری طرح دعوای ابطال مبایعه نامه ها در دادگاه علیه برادرم و مادرم مطرح کردم ...در دادگاه بدوی مبایعه نامه ها از حیث امضا مورد کارشناس قرار گرفت که در یکی از قولنامه‌ای عادی امضای پدرم جعلی تشخیص داده شد ..که دراین حین خواهرم از شکایت خود انصراف داده وفقط من به عنوان شاکی در پرونده باقی ماندم...بعد از رای دادگاه بدوی برادرم و مادرم به رای دادگاه بدوی اعتراض کرده و تقاضای بررسی مبایعه نامه توسط سه کارشناس را درخواست کرده اند..دادگاه تجدید نظررای رابه این شکل صادر کرده که عنوان کرده با توجه به انصراف شاکیان اعتراض تجدید نظر خواهان ها رد و همچنین دعوای خواهان ها رد میشود..حال سوال اینجاست که من هنوز به عنوان شاکی پرونده هنوز هستم چطوری قاضی دادگاه تجدید نظر دعوای خواهان نخستین را رد کرده است لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

رای دادگاه تجدید نظر