مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ملاقات با قاضی پرونده دیوان عالی کشور شعبه 26

با سلام پرونده من به شعبه 26 دیوان عالی کشور ارجاع شده حال می خوام قبل از رسیدگی پاره ای از توضیحات به قاضی پرونده ام بدهم چه گونه می توانم ایشان را ملاقات کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید حضوری به دفتر شعبه مراجعه نمایید البته بعید است وقت توضیحات به شما داده شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی یا از طریق پست لایحه ارسال کنید یا حضورا مراجعه کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به شعبه مربوطه مراجعه نمایید امکان ملاقات وجود دارد